Soita ja varaa koulutus 040 5345597

Lumenpudotuspalvelut

lumikolaUhkaako lumen paino omakotitalon tai kesämökin kattoa? Voiko yllättäen putoava lumi aiheuttaa vaaratilanteen pihalla? Rakennuksen katolle kertyvä lumikuorma muodostaa vaaratekijöitä niin ihmisille kuin talon rakenteille. Raskas lumi painaa katon rakenteita ja voi pahimmillaan vaurioittaa niitä merkittävästi.

Ammattitaitoisesti hoidettu lumenpudotus tehdään aina tiukkojen työturvallisuusmääräysten mukaisesti. Näin ollen toimenpide on turvallinen sekä pudottajille, että talon asukkaille ja/tai ohikulkijoille.

Oikein tehdyssä lumenpudotuksessa katolle jätetään muutaman sentin paksuinen lumikerros suojaamaan kattoa talven rasituksilta ja pitämään katto työkelpoisena mahdollista seuraavaa lumenpudotuskertaa ajatellen. Tällä menetelmällä katto ei myöskään vahingoitu, kun työvälineet eivät koske katon pintaan asti.

Hoidamme työt ammattitaitoisesti ja turvallisesti. Toimipaikkamme on Ylöjärvellä, mutta tarjoamme palvelujamme myös laajasti pirkanmaalla. Työskentelemme mahdollisuuksien mukaan myös saaristossa. Asiakkaitamme ovat yksityistaloudet, taloyhtiöt/yhteisöt sekä yritykset.

Kiinnostuitko ota yhteyttä ja tilaa lumenpudotus Ota yhteyttä ›